Mladé trápí deprese a úzkosti.

Na mladou generaci padají čím dál vyšší studijní i pracovní nároky a zrychluje se jejich životní styl. Závažné psychické problémy sužují hlavně mladé, dospívající a mladé dospělé, protože jsou na ně kladeny stále vyšší nároky. Na rozdíl od předchozích generací žijí pod vyšším tlakem, řadu z nich navíc trápí finanční potíže, nedostupnost bydlení, sociální a partnerské vztahy, budování kariéry, které věnují vše…

To přispívá ještě vyššímu stresu, který jim brání efektivně plnit své povinnosti. Často pak svá selhání vnímají jako osobní neúspěch, který snižuje pocit jejich vlastní hodnoty uprostřed vysoce konkurenčního prostředí. Tak se vytvoří bludný kruh, z kterého není zdánlivě úniku. Na druhé straně pak stojí rodiče, kteří mají buď o své děti strach, nebo si stav dítěte naopak nechtějí připustit, jindy se mohou obviňovat z toho, že udělali něco špatně.

 

Věděli jste, že…

-   s depresemi a nekvalitním spánkem můžete bojovat i přírodní cestou?

-   receptura doplňku stravy Happy Speed® byla vyvinuta s maximálně možným důrazem na složky přírodního původu, které podporují relaxaci, duševní a fyzickou pohodu a přispívají k udržení pozitivní nálady.

Doplněk stravy Happy Speed® obsahuje řadu látek s prověřeným fyziologickým účinkem, které přispívají k udržení duševního zdraví, v prémiové kvalitě.

 

 → Jaké látky vám pomůžou cítit se lépe?

-   1) extrakt z blizen šafránu Affron®

-   2) hořčík extrahovaný z mořské vody Aquamin® Mg

-   3) vitamín C získávaný ze sicilských červených pomerančů OXIMMUNE™

-   4) jód z mořských řas

-   5) vitamíny B komplexu (B1 – B12) biologicky vázané na kvasnicích

-   6) L – tryptofan – prekurzor takzvaného „hormonu štěstí a radosti“ serotoninu